jeannoelenhelga.reismee.nl

Addo

Als eerste ik doe nu alles via de telefoon dus ik hoop dat het goed gaat. Is iets omslachtiger maar goed het lukt hopelijk allemaal.


Vanmorgen op tijd vertrokken met ons ontbijt van de lodge. Het was inderdaad maar 5 minuten rijden naar de gate. We hadden het formulier al ingevuld dus we konden snel naar binnen. De laatste keer dieren spotten. 

We hebben vooraf gekeken welke rondes we wilden rijden en hebben dit ook gedaan. We hebben een aantal keren olifanten gezien en in de open vlaktes hebben we wilde beesten, zebra’s, zwijntjes en kudu’s gezien. Dus al met al geen leeuwen en niet de grote kuddes olifanten waar ik me op had verheugd. Wel hebben we van heel dichtbij een olifant zien badderen totdat er een gids met de auto voor onze neus ging staan. Wat een ei!! Maar goed we hebben de auto wat verplaatst en hebben toch nog wat kunnen zien. Het was voor ons een les voor de volgende keer. Gewoon gaan staan waar je wilt en de anderen kijken maar langs je heen. 


Tegen de middag nadat de temperatuur weer was opgelopen naar 25 graden, begon de bewolking toe te nemen en zag het er naar uit dat het zou gaan regenen. Er zijn uiteindelijk 5 druppels gevallen, de auto is er niet schoon van geworden. De temperatuur kelderde ook aanzienlijk naar 17 graden. 

Op sommige punten in het park heb je mooi uitzicht op de oceaan. Ons volgende doel van morgen. Vanaf morgen gaan we voor een gedeelte de tuin route rijden en zijn we wat meer aan de kust te vinden. Helaas is het daar ook weer wat frisser, rond de 20 graden. Dus we hopen eigenlijk nog op een kleine hittegolf voor onze laatste dagen. Het kijken naar dieren is hiermee dus echt afgelopen en komt onze vakantie voornamelijk in het teken van water te staan. 

Nu nog de laatste rondes van de F1 kijken, onze schone was weer in het koffer doen en ons klaar maken voor het avondeten. 


Voor jullie ook allemaal een smakelijk eten en tot snel weer! 

Groetjes en knuffels,

Jean-Noël & Helga


Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!